Vrijdag 19 juli 2019

Cosy Corner – 20 u.

Voor de start van de Brugge Tripel Dagen zoeken we het niet ver.  We brengen talent van eigen bodem met de Brugse coverband Cosy Corner.

Ze brengen topnummers vanaf de sixties tot de nillies met een sterke focus op de jaren tachtig.


Willy Sommers

Tweede optreden van de avond is Willy Sommers.  Deze artiest is voor de liefhebber van het Vlaams lied geen onbekende.  In 1971 kende hij zijn grote doorbraak met het nummer “Zeven anjers zeven rozen”.  Hij was ondermeer presentator van “Tien om te zien (VTM)”.  Vorig jaar speelde hij nog op pukkelpop en nu mag hij de Brugse markt in rep en roer komen zetten.


Baba Yega

We sluiten de eerste dag af met Baba Yega, een dansgroep die bekendheid verwierf dankzij “Belgium’s got talent (VTM)”.  Als dansgroep zijn ze een behoorlijk buitenbeentje.  Zag je hen nooit eerder, kom dan zeker naar de Markt.

Zaterdag 20 juli 2019

Gene Thomas – 20 u.

Voor onze Brugge Tripel Dagen zijn we altijd op zoek naar ambiancemakers.   Op dag 2 steekt Gene Thomas van wal.  Gene Thomas is een duivel doe het al.  Hij is zanger, presentator en acteur, maar vooral een geboren entertainer.  Gene raakte bekend met commerciële Engelstalige dansmuziek die hij samen met Gina Blondeel bracht met de groep X-Session.  Nadien koos hij voor de Vlaamse muziek en scoorde met het nummer “Voor haar”.  Voor jullie komt hij naar de Markt.

Dana Winner

Deze Limburgse dame bracht in 1990 haar eerste single uit “Op het dak van de wereld”.  Het grote publiek kent haar van “Westenwind” en “Woordenloos”.   Ze is niet enkel in Vlaanderen bekend, ook in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika  is ze regelmatig te gast.

Zondag 21 juli 2019

Cajun Moon – 18u30 gevolgd door Vlaanderen Zingt

Vorig jaar waren ze ook bij ons te gast op de Tripeldagen, Cajun Moon een cover band van Brugse bodem. Liefhebbers van Randy Newman, Paul Simon, Leonard Cohen, John Fogerty, Bob Dylan en andere grote namen noteren alvast 21 juli 2019 in hun agenda voor een hartverwarmend concert.

Traditioneel sluiten we de derde dag af met Vlaanderen Zingt. Iedereen is welkom op de Markt van Brugge om mee te zingen met ons gelegenheidskoor.

Praktisch:
Op 19 en 20 juli bedraagt de toegang 2 euro. Op 21 juli is de toegang gratis. Alle activiteiten vinden plaats op de Markt, Brugge.

Drank: Op 19 en 20 juli gaan de bars open om 19u. Op 21 juli gaan de bars open om 17u30. Ze sluiten een half uur na het laatste optreden.

De Lijn:
Met de bus? De dichtstbijzijnde haltes zijn Dijver, ’t Zand en Stadsschouwburg. Zie De Lijn.
Van vrijdag 19 juli t.e.m. zondag 21 juli worden de haltes Sint-Salvatorskerk en Markt niet bediend van 18u tot 03.00u door de lijnen 4, 14 en 90. Voor lijn 91 worden de haltes Wollestraat en Eekhoutpoort niet bediend.


Met dank aan onze sponsors