Graag stellen we u de artiesten voor die u op onze Tripeldagen 2018 mag verwachten.

Donderdag 19 juli 2018

Op 19 juli gaan we van start met Niels Destadsbader, muziek van West-Vlaamse bodem.  Niels is bekend zowel als zanger, acteur en presentator en was onlangs nog te zien op VTM in “Liefde voor muziek”.

Wat later op de avond worden de fans van ABBA verwend met ABBA4U, een coverband, ook van Vlaamse bodem, die de ene ABBA-hit na de andere aaneenrijgt.

Ambiance verzekerd.

Toegang: 2 euro

Vrijdag 20 juli 2018

Wanneer we Coco Jr. zeggen, dan denken wij aan reggae. Coco Jr. startte zijn zangcarrière bij de Dinky Toys en werd vooral bekend bij het grote publiek met zijn hit “My day will come”.  Hij is een entertainer pur-sang, dus dames u bent gewaarschuwd.  Op 20 juli wordt hij begeleidt door zijn party band “The All Stars”.  Hip shaking gegarandeerd.

Vervolgens is het de beurt aan “Les Truttes” een coverband met roots in Vlaams-Brabant.  Hun lijfspreuk is “Party to the People”, dus dat belooft!

Toegang: 2 euro

Zaterdag 21 juli 2018

Op zaterdag 21 juli sluiten we traditiegetrouw af met “Vlaanderen Zingt” waarop Vlamingen met toeristen verbroederen op de markt en samen de ene hit na de andere zingen.

Op de slotdag van de tripeldagen geven de 3-koppige Brugse band  Straitjacket  het beste van zichzelf: pop-rock van de bovenste  plank.

We gaan op hetzelfde elan verder met Cajun Moon, een muziekgroep uit Damme-Sijsele.  Zij brengen eigen versies van echte klassebakken zoals Bob Dylan, CCR, Paul Simon, INXS, e.a.

Toegang gratis.

 

Tripeldagen 2018


Stad Brugge

Vives

Brugge Tripel

Philippe Draps Events

Provincie West-Vlaanderen

 

 

Restaurant Poules Moules       Vlaanderen Zingt     Brasserie Craenenburg     Sint-Paulus


Thanks to the above sponsors.