Johnny Logan

Een winnaar van het Eurovisiesongfestival op de Markt van Brugge? Voor alles is er een eerste keer. Johnny Logan wordt niet voor niets ‘Mister Eurovision’ genoemd. Hij won driemaal het Eurovisiesongfestival!
De wereldberoemde zanger zal begeleid worden door de Lou Roman Band, één van de toporkesten van de Benelux.

Na twee uitgestelde edities is Brugge Tripel Dagen er dit jaar opnieuw, van dinsdag 19 juli tot en met donderdag 21 juli 2022.

Brugge Tripel Dagen is een driedaags muzikaal feest op de Markt van Brugge.

Een toegangsticket kost 5,00 euro in online voorverkoop per persoon. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum.

Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek).

De laatste dag, met Vlaanderen Zingt, blijft gratis toegankelijk.

De online verkoop voor de optredens op dinsdag 19 juli en woensdag 20 juli start op woensdag 4 mei om 20 uur: www.bruggetripeldagen.be

Programma

Dinsdag 19 juli (tickets vereist)

17u30 – Samson en Marie
19u00 – De Bende
21u00 – Bart Kaëll
22u30 – De Romeo’s

Op dinsdag 19 juli gaan we van start met amusement voor de jongsten onder ons. Voor de eerste keer zet het comité Samson en Marie op de affiche. De Bende neemt het daarna over.

Samson en Marie
De Bende

Dan is het de beurt aan Bart Kaëll.  Deze artiest hoeven we u niet meer voorstellen. “Mooi weer vandaag” (hopelijk ook op 19 juli), “Zeil je voor het eerst”, “De Marie Louise” zijn meezingers van formaat, ideaal voor ons volksfestijn.

Bart Kaëll

De Romeo’s stonden al eens eerder op ons programma. Ze brengen een mix van eigen nummers en covers van bekende hits. Met deze 3 mannen is ambiance op de Markt verzekerd.

De Romeo's

Woensdag 20 juli (tickets vereist)

18u30 – La folie jolie
21u00 – Johnny Logan & Band
23u00 – Les Truttes

Schrijf woensdag 20 juli alvast maar in jullie agenda. De headliner is niemand minder dan Johnny Logan, meervoudig Eurosong winnaar en zeer geliefd in België.

Maar starten doen we met de coverband La folie jolie. Het klinkt misschien onbescheiden maar de dames en heren ogen goed en zingen goed. Ze brengen speciaal voor u de beste muziek uit de jaren 60 tot nu.

La folie jolie

Nood aan een adrenalineboost ? De avond sluiten we af met Les Truttes. Deze partyband weet als geen ander hun publiek te bespelen. Al meer dan 25 jaar laten zij hun muzikaal kunnen op feestend Vlaanderen los.

Les Truttes

donderdag 21 juli (gratis)

18u30 – Edje Ska & The Pilchards
20u30 – Vlaanderen zingt

Traditioneel eindigen we op de nationale feestdag met Vlaanderen Zingt. Covid was 2 jaar op rij spelbreker, maar dit jaar mag u terug meebrullen en dansen met ons koor.
Geen onbekende voor ons comité is Edje Ska & The Pilchards die op 21 juli de spits mag afbijten. Edje Ska moet je niet uitleggen hoe hij zijn publiek moet bespelen. Ook zij zijn een coverband die enkel hits die vlot meegezongen kunnen worden aan jullie presenteren.

Edje Ska

Tickets: De online verkoop voor de optredens op dinsdag 19 juli en woensdag 20 juli start op woensdag 4 mei om 20 uur: www.bruggetripeldagen.be

Locatie: Markt, Brugge

Met dank aan onze sponsors