Het Comité voor Initiatief Brugge organiseert op vrijdag 3 mei 2019 om 20u in De Biekorf Brugge ‘Dementie, je staat er niet alleen voor. Dat is een monoloog met veel muziek door Arto verteltheater van Lieve De Meyer. Dit gebeurt in samenwerking met en ten voordele van Tejo Brugge, een therapeutische begeleidingsdienst voor jongeren.

Als het woord dementie gevallen is, gaapt er plots een leegte. Er breekt een tijd van verwarring en onrust aan. Wat nu? Hoe moet het verder? Wie kan de weg wijzen? De weg doorheen deze ziekte is niet recht maar kronkelig en vol twijfel, voor alle partijen. Deze voorstelling raakt de vele aspecten aan waarop je kan botsen bij deze ziekte. En leidt je veilig door het labyrint van mogelijkheden qua ondersteuning, zowel thuis als residentieel.

Arto vzw is een verteltheater met als doel mensen te verwonderen en te raken. Ze brengen voorstellingen voor peuters en kleuters, lagere schoolkinderen en volwassenen. De voorstellingen nemen je op een emotionele manier mee door de verschillende aspecten van de thema’s. De voorstellingen worden live begeleid met jazz-muziek en eigen liederen. ‘Dementie, je staat er niet alleen voor’: Lieve De Meyer (spel, zang en concept), Dirk Van der Linden (gitaar en piano), Chris De Braeckeleer (drum) en Dirk Ceulemans (licht en techniek).

Praktisch
Vrijdag 3 mei 2019, 20u
De Biekorf, Sint-Jakobsstraat 8, Brugge
Tickets: € 12 via www.ticketsbrugge.be