Afspraak: ’t Zand vanaf 22.45 uur.

Het Comité voor Initiatief organiseert op oudejaarsavond opnieuw Brugge Feest.

Jaarlijks komen er duizenden feestvierders afgezakt om samen met een honderdtal koorleden mee te zingen met in totaal 36 nummers. Je kan vanaf 22u45 terecht op ’t Zand. Om middernacht wordt er naar jaarlijkse traditie vuurwerk afgeschoten om het nieuwe jaar in te zetten. Je kan aan diverse stands en de omliggende horecazaken terecht voor een drankje.

In weinig andere steden wordt de jaarwisseling zo massaal en uitbundig gevierd als in Brugge.

‘Brugge zingt van oud naar nieuw’. Het concept is inmiddels alom gekend: aangevoerd door ‘dirigent’ Nico Blontrock, en een gelegenheidskoor kan het publiek luidkeels meezingen met de meest populaire hits van de voorbije jaren.

We verspreiden een gratis krantje met alle liedjesteksten in de brievenbussen van Brugge en wijde omgeving. En uiteraard zijn ook ter plaatse nog exemplaren verkrijgbaar. ‘Brugge zingt van oud naar nieuw’ is een organisatie van het Comité voor Initiatief in samenwerking met het stadsbestuur, de handelskring ’t Zand-West-Brugge-Vrijdagmarkt en de Brugse Marktkramersbond, en met de steun van Interparking en De Lijn, die op oudejaarsavond instaat voor gratis busvervoer in opdracht van de stad.

De Lijn

De Lijn legt op oudejaarsavond bussen in die de feestvierders veilig thuisbrengen.  Alle info vindt u hier.


Brugse Marktkramersbond

 

 

Interparking
Tam-Tam
Handelskring 't Zand-West-Brugge-Vrijdagmarkt
Stad Brugge

 

Met de medewerking van bovenstaande sponsors.