Nieuws

  • Twitter
  • Facebook

Brugge Tripel Dagen

19, 20 & 21 juli 2015 – Markt Brugge

banner-bruggetripeldagen3
banner-bruggetripeldagen4
banner-bruggetripeldagen5
banner-bruggetripeldagen6


Driedaags muzikaal feest! Het Comité voor Initiatief organiseert op 19, 20 en 21 juli opnieuw de Brugge Tripeldagen op de Brugse Markt.

Dit is een organisatie in opdracht van de stad Brugge in het kader van de nationale feestdag. Het concept van de festivaldriedaagse is een vast stramien: drie dagen lang wordt populair amusement aangeboden op de Markt, het kloppend hart van Brugge. Daarbij komt iedereen muzikaal aan zijn trekken, oud en jong.De eerste twee dagen betaalt de bezoeker amper 2 euro, de derde dag is de toegang gratis.

Zo 19 juli vanaf 20u30
Zanger, tieneridool en acteur Niels Destadsbader mag op 19 juli de spits afbijten. Het feest wordt vervolgens om 22u verder gezet met Scala, het meisjeskoor met internationale klasse uit Aarschot.

Niels Destadsbader

ScalaMa 20 juli vanaf 20u30
Op 20 juli staat een groep op het programma die vooral in de jaren zeventig de ene hit na de andere scoorde. Met onder andere Ma Baker, Rivers of Babylon , stonden ze wekenlang in de hitparade. We hebben het uiteraard over Boney M. Om 22u krijgt u een hele resem artiesten voorgeschoteld. Stemmenimitator Laurent Gaëtan Bailleul beter gekend als Guga Baúl brengt met zijn muziekproject Radio Guga de ene cover na de andere.

Boney M.

Radio Guga


Di 21 juli vanaf 17u30
Traditioneel en helemaal gratis sluiten we op 21 juli de tripeldagen af met Vlaanderen Zingt. Schlagerzanger Rudy Meyns start de muzikale avond gevolgd door de accordeonmuziek van Le Grand Julot. Het tempo en de ambiance wordt aangezwengeld door Edje Ska en om 20u15 mag het publiek op de markt luidkeels Vlaanderen Zingt inzetten.

Rudy Meyns

Le Grand Julot

Edje Ska


Praktisch:
Op 19 en 20 juli betaalt u 2 euro toegang. Op 21 juli is de toegang gratis.

Waar? Markt Brugge.

Met dank aan onze sponsors:
       
       
     Vives katholieke hogeschool